p e d e a e h e r e u per Winterrecepten e de sneeuw krijg je honger. Gezonde salades en lifl afjes eten we weer. Nu is het tijd voor een stevig maal met lekker veel smaak. el gedoe in de keuken. Kortom: tijd voor hachee! argarine • 600 gr grof hacheevlees • peper & zout • 2 eetlepels bloem eetlepels azijn • 1 theelepel suiker • 2 laurierblaadjes • 4 kruidnagels hit boter in braadpan en bak het vlees aan (steeds omscheppen). eebakken. Vlees bestrooien met zout, peper, bloem en omscheppen. r warm water toevoegen. Vlees moet net onder staan. evoegen. Met deksel schuin op de pan in circa 3 uur gaar stoven. uree en rode kool. nodig. Bereid de hachee daarom een dag van tevoren. zich goed combineren met een stevige rode wijn. Winterrecepten - Hachee
Winterrecepten - KnoflookuiensoepScoor meer met een webwinkel in uw clubmagazines. Velen gingen u voor en publiceerden onderwijscatalogussen online.
VW Camperlife Online 04 Lees publicatie 5Home