Volkswagen Camp Knofl ookuiensoep Deze soep doet het prima als voorgerecht, maar kan ook als maaltijdsoep wo stokbrood en kaas met gulle hand worden geserveerd. Een andere mogelijkh vulling te geven is (gare) dubbelsteentjes aardappel toevoegen. Boodschappenlijstje 5 tenen knofl ook • 4 grote uien • 15 gr boter • 2 eetlepels olijfolie • 1 theelepel ½ theelepel tijm (potje) • 2 eetlepels bloem • 2 liter kippen- of runderbouillon 1,2 liter droge witte wijn • stokbrood en kaas erop onder de grill Naar keuze 2 eetlepels cognac Bereiding Bak de uien in boter en olijfolie tot ze glazig zijn. Geperste knofl ook, tijm en s vuur circa 15 minuten bakken en blijven omscheppen. Bloem over de uien stro Wijn en bouillon toevoegen en nog zo`n 45 min zachtjes laten sudderen. Op doen voor extra smaak. Dan onder de grill zetten met stokbrood en kaas erop Tip Deze pittige soep combineert als voorgerecht prima met een lekkere biefstuk aardappeltjes, geserveerd met bijvoorbeeld sperzieboontjes of snijbonen. Winterrecepten - Hachee
Winterrecepten - KnoflookuiensoepHeeft u een vaktijdschrift, onlinemag of online onderzoeksrapporten? Gebruik Online Touch: tijdschrift online plaatsen.
VW Camperlife Online 04 Lees publicatie 5Home